BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Начало Право на отказ

Право на отказ

(УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ) 

 

Имате право да се откажете от настоящия договор за покупко-продажба и да върнете закупена стока, без да посочвате причини за това, в срок до 14 дни, считано от датата на получава на съответната стока.

 

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни предоставите следната информация: Вашето име, адрес, телефонен номер, и електронен адрес, както и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща).

 

За Ваше улеснение можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ, или да попълните информацията на интернет адрес www.larkykids.com, като това не е задължително за упражняване на правото Ви да върнете стоката съгласно настоящите условия.

За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора, както и да върнете закупената стока.

 

Очакваме да ни изпратите или да върнете обратно стоките на (адреса на електронния магазин, който можете да откриете на интернет адрес www.larkykids.com) без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор. Срокът се счита за спазен, ако получим обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок.

При отказ от договора стоката, която Потребителят връща, заменя или предявява рекламация /в случаите извън фабричен дефект или повреди при транспорта/, трябва да отговаря и на следните изисквания:

  • не е използвана и е в изряден търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена);
  • запазена оригинална опаковка и етикет;
  • запазена е касовата бележка или фактурата й;
  • опаковката да не е повредена и да е в изряден търговски вид;
  • закупена е от www.larkykids.com

 

Разходите по връщане на стоките са за Ваша сметка.

 

 

Ако поръчката Ви е била доставена безплатно и решите да върнете закупените от вас стоки, цената за доставката ще бъде удържана от сумата, която ще Ви бъде върната. 

 

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

 

„ПАН ТРЕЙД 1“ ЕООД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

 

Ще извършим възстановяването на средствата по посочена от вас банкова сметка, което във всеки случай няма да бъде свързано с никакви допълнителни разходи за Вас.

 

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни.

 

Моля, пазете касовия си бон (платежен документ). Той е Вашата гаранция! За всички замени и/или връщания при онлайн пазаруване се изисква касов бон.

 

„ПАН ТРЕЙД 1“ ЕООД запазва правото си да променя настоящите условия, за което ще публикува уведомление на интернет адрес www.larkykids.com. Всички изменения ще се прилагат за нови договори, сключени след деня, в който промените влизат в сила.

 

Моля ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация.

 

 
Полетата с * са задължителни.