BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN

Количка

0 артикула
Начало Право на отказ

Право на отказ

(УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ) 

 

Всеки клиент, закупил стоки от електронен магазин larkykids.com  има право да я върне или замени по желание без да е необходимо да дава основателна причина за това. В случаите, в които сте получили поръчката си и искате да се откажете от нея това може да стане в рамките на 14 дни от датата на получаване на пратката, но само ако са спазени следните условия:

 1. Запазен добър търговски вид - дрехата не е носена, скъсана, прана, изцапана, гладена, или третирана по какъвто и да е начин.
 2. Запазени всички етикети, аксесоари (ако е имало такива), опаковка (ако е имало такава)

Транспортните разходи за връщане на стоката са изцяло за сметка на клиента! 

Клиентът има право да върне закупените стоки  ДО ОФИС НА СПИДИ АД с адрес гр. Асеновград, ОФИС 17, ул. Гоце Делчев 91-93 

В случаите, в които сте получили продукт различен от поръчания от вас, разходите за транспорт ще бъдат за сметка на ПАН ТРЕЙД 1  ЕООД , ако стоката се върне с куриерската фирма, с която Ви е изпратена -Спиди АД, до неин офис в гр. Асеновград /17/ с адрес ул. Гоце Делчев 91-93.

ИМАТЕ ПРАВО ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТИТЕ ЗА ЗАМЯНА ИЛИ  ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА!

ЗА ЗАМЯНА:

  В случаите, когато сте получили дадена стока, но искате да я замените, това може да стане като ни изпратите стоката, която искате да бъде заменена по избран от вас начин и посочите с какво желаете да Ви бъде заменена:

КОД НА ПРОДУКТА/ПРОДУКТИТЕ , КОИТО ЖЕЛАЕТЕ ДА ВИ ИЗПРАТИМ:

1.……….…...РАЗМЕР………………..

2…………..…РАЗМЕР…………………

3……………..РАЗМЕР…………………

В случай, че избраните продукти за замяна са на по-голяма стойност от продуктите, които връщате, то разликата за доплащане следва да заплатите по начините за плащане на магазина, а ако са на по-малка стойност ще Ви възстановим разликата по банков път  в 14 дневен срoк. В този случай, моля попълнете банковата си сметка по-долу. Ако избраните от вас продукти за замяна са изчерпани, ще се свърже своевременно с вас консултант за уточнение.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАМЕНЕНИТЕ ПРОДУКТИ: до 2 работни дни от датата, на която сме получили продуктите за замяна ще Ви изпратим новите продукти, освен в случаите, в които сте избрали продукти с по-голям срок на доставка. В тези случаи, срокът на доставка е в описанието на самия продукт.

ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

В случай, че желаете изцяло да върнете закупената/ите от вас стоки и да Ви бъде възстановена заплатената сума, моля попълнете банковата си сметка тук:

IBAN: ………………………………………………… при банка…………….

  Ние ще Ви възстановим платената сума за закупените стоки, след получаване обратно на продукта/тите в 14 дневен срок в запазен вид и приложена разписка за заплащането, издадена от куриерската фирма за стоката, който се връща. Възстановяваме заплатената от вас сума без цената на платената доставка /освен ако стоката се връща като рекламация от ваша страна, тогава ние ще заплатим доставката в двете посоки, т.е и обратната доставка на пратката/. В случаи на закупени от вас стоки, за която покупка сте ползвали безплатна доставка, ние ще Ви възстановим сумата за закупените стоки, но с приспадане на цената за доставка, която е следвало да се заплати при получаване на пратката. Формуляр може да изтеглите тук.

За по-детайлна информация в случай на необходимост, моля свържете се с представител на larkykids.com на телефон: 0893696080

 

РЕКЛАМАЦИИ

Клиент, закупил стока от larkykids.com има право да предяви рекламация в 14 дневен срок от получаването и, в случай на: несъответствие с поръчаният модел, несъответствие с поръчаният размер или дефект на стоката. При предявяване на рекламация клиентът може да поиска смяна на стоката, отстъпка от цената или пълно възстановяване на платената сума за конкретната дреха. За регистриране на рекламация моля попълнете формата по-долу.

Клиент, закупил стока от онлайн магазин larkykids.com има право да я върне в тридесет дневен срок след получаването и, само ако са спазени следните условия:

 1. Запазен добър търговски вид - дрехата не е носена, скъсана, прана, изцапана, гладена, или третирана по какъвто и да е начин
 2. Запазени всички етикети, аксесоари (ако е имало такива), опаковка (ако е имало такава)
 3. Транспортните разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента

Стремим се да покажем адекватно нашите продукти, включително техния състав и цветове. Цветът, който виждате, зависи от цветовете на монитора Ви и ние не можем да гарантираме, че се визуализират правилно тези цветове.

 

Всеки един регистриран Потребител е обвързан с общите условия за цялото време на ползване на сайта, от неговото начално влизане до неговото напускане.

 

Всяка поръчка от клиент на larkykids.com има силата на договор между двете страни, като извършването на самата заявка има силата на волеизявление от страна на клиента за сключване на договора.

 

Запазваме си правото да променяме тези Условия, без да Ви уведомяваме предварително. Актуалните условия, които ще се прилагат за Вашата поръчка, ще бъдат тези, които са публикувани в страницата на larkykids.com в момента, когато e направeна поръчката.

 

Моля ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация.

 

 
Полетата с * са задължителни.

Най-продавани

 • Блуза с дълъг ръкав Сой Луна в три цвята

  -13%
  Цена: 11.74лв.
  Каталожна цена: 13.50лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена: 11.74лв.
  Каталожна цена: 13.50лв.
  Отстъпка: 1.76лв. (13.00%)
 • Зимно яке Ninja Leo

  -73%
  Цена: 9.04лв.
  Каталожна цена: 33.50лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена: 9.04лв.
  Каталожна цена: 33.50лв.
  Отстъпка: 24.46лв. (73.00%)
 • Зимно яке Paw Patrol

  -13%
  Цена: 51.33лв.
  Каталожна цена: 59.00лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена: 51.33лв.
  Каталожна цена: 59.00лв.
  Отстъпка: 7.67лв. (13.00%)